Zalen in het Rosenstock-Huessy Huis

Tijdens de coronacrisis worden bij de verhuur van de zalen de op dat moment door de overheid uitgevaardigde voorschriften en aanwijzingen gevolgd om deze crisis te bestrijden.

In het Rosenstock-Huessy Huis zijn drie zalen per dagdeel te huur. Hieronder vindt u meer informatie over onze zalen. Voor een bezichtiging of boeking kunt u dit formulier invullen of contact opnemen met Roos de Vriend of Mija Hesseling . Vragen het liefst via onze contactpagina.

 

Telefoon 06-27245277 of 06-21631216
E-mail zalenverhuur@googlegroups.com

Spiegelzaal

De spiegelzaal is een lichte ruimte met een gladde gelakte houten vloer, een spiegelwand en een regelbare plafondverlichting. Deze zaal bevindt zich op de begane grond en naast de zaal is een kleedruimte met een klein keukenblok , voorzien van warm en koud stromend water. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor yoga, tai chi, meditatie, ballet en dans.

Totale oppervlakte 70 m2
Aantal personen ca. 15
Huur per dagdeel €48
Voor een hele dag €115
Bij 10x huren per kwartaal krijgt u 10% korting.

Bibliotheek

De bibliotheek is een lichte, rustige ruimte op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. In deze zaal kunt u vergaderen, lezingen geven of presentaties houden. Er staat een grote ovalen vergadertafel en er is een klein keukenblok met cooker, afwasmachine en serviesgoed. U kunt gebruik maken van Wifi, een projectiescherm en een piano.

Totale oppervlakte  100 m2
Aantal personen Conferentietafel, 5 tafels en 40 stoelen
Huur per dagdeel €40
Voor een hele dag €95
Bij 10x huren per kwartaal krijgt u 10% korting.

Kapel

De kapel is een sfeervolle ruimte die zich op de eerste verdieping bevindt. Er is een lift aanwezig. De akoestiek is goed. Deze ruimte leent zich uitstekend voor repetities van koren, feestelijke bijeenkomsten, lezingen, muziek- en theatervoorstellingen. Er staat een piano en er is een bar met warm en koud stromend water. Om de hoek van de kapel is een kleine keuken met een koffiezetapparaat, waterkoker en grote ijskast. Serviesgoed en Wifi zijn beschikbaar.

Totale oppervlakte  140 m2
Aantal personen 80 stoelen beschikbaar
Huur per dagdeel €65
Voor een hele dag €155
Bij 10x huren per kwartaal krijgt u 10% korting.

Let op! Onze annuleringsvoorwaarden

  • Tot een maand voor de gereserveerde datum: gratis
  • Tot een week voor de gereserveerde datum: 50% van de huur
  • Een dag van te voren: 100%