Zalen in het Rosenstock-Huessy Huis

Tijdens de coronacrisis worden bij de verhuur van de zalen de op dat moment door de overheid uitgevaardigde voorschriften en aanwijzingen gevolgd om deze crisis te bestrijden.

In het Rosenstock-Huessy Huis zijn drie zalen per dagdeel te huur. Hieronder vindt u meer informatie over onze zalen. Voor een bezichtiging of boeking kunt u dit formulier invullen of contact opnemen met Willemien Spook of Mija Hesseling . Vragen het liefst via onze contactpagina.

 

Telefoon 06-21631216 of 06-26883080
E-mail zalenverhuur@rosenstock-huessy-huis.nl

Spiegelzaal

De spiegelzaal is een lichte ruimte met een gladde gelakte houten vloer, een spiegelwand en een regelbare plafondverlichting. Deze zaal bevindt zich op de begane grond en naast de zaal is een kleedruimte met een klein keukenblok , voorzien van warm en koud stromend water. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor yoga, tai chi, meditatie, ballet en dans.

Totale oppervlakte  70 m2
Aantal personen  max. 25
Huur per dagdeel  €48

Bibliotheek

De bibliotheek is een lichte, rustige ruimte op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. In deze zaal kunt u vergaderen, lezingen geven of presentaties houden. Er staat een grote ovalen vergadertafel en er is een klein keukenblok met cooker, afwasmachine en serviesgoed. U kunt gebruik maken van Wifi, een projectiescherm en een piano.

Totale oppervlakte  100 m2
Aantal personen  max 40
Huur per dagdeel  €40

Kapel

De kapel is een sfeervolle ruimte die zich op de eerste verdieping bevindt. Er is een lift aanwezig. De akoestiek is goed. Deze ruimte leent zich uitstekend voor repetities van koren, lezingen, muziek- en theatervoorstellingen. Er staat een vleugel, circa 80 stoelen. Om de hoek van de kapel is een kleine keuken met een koffiezetapparaat, waterkoker en grote ijskast. Serviesgoed en Wifi zijn beschikbaar.

Totale oppervlakte  140 m2
Aantal personen  max 80
Huur per dagdeel  €65

Let op! Onze annuleringsvoorwaarden

  • Tot een maand voor de gereserveerde datum: gratis
  • Tot een week voor de gereserveerde datum: 50% van de huur
  • Dag van te voren: 100% van de huur